«Οι γονείς μου με απειλούσαν» λέει η 17χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της – Η σοκαριστική αντίδραση του παππού

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 52χρονο

by Times Newsroom

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε σήμερα το πρωί ο 52χρονος που βιαιοπράγησε χθες στη 15χρονη κόρη του στα Χανιά. Η Εισαγγελέας πρότεινε να παραμείνει υπό κράτηση ο 52χρονος, αίτημα που έγινε δεκτό από την έδρα.

O 52χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της συζύγου του και των τριών παιδιών του και για σωματικές βλάβες σε δυο ακόμα άτομα και αντίσταση κατά της αρχής.

Να σημειωθεί ότι η σύζυγος του 52χρονου, είχε αρνηθεί κατά το παρελθόν σε άλλα αντίστοιχα επεισόδια κατά τα οποία είχε κληθεί η αστυνομία να παρέμβει, ότι ο σύζυγός της ασκεί βία σε βάρος της ίδιας και των παιδιών.

Ο 52χρονος, όπως αναφέρει το flashnews.gr στη συνέχεια οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου σε δίκη η οποία ωστόσο πήρε αναβολή για την Παρασκευή στις 12.00. Μέχρι τότε ο 52χρονος – ο οποίος προς το παρόν δεν έχει δικηγόρο – κρατείται, όπως αποφάσισε το Δικαστήριο.

Η περιγραφή της 17χρονης κόρης – Βγήκε στο μπαλκόνι για να γλιτώσει

Την ίδια ώρα, η 17χρονη μίλησε στον T Live του Alpha για το περιστατικό, αλλά για τον εφιάλτη που ζούσαν η ίδια και τα αδέρφια της όλα αυτά τα χρόνια: «Σχόλασα νωρίς. Ο πατέρας μου μου έχει πει να έρχομαι κατευθείαν όταν σχολάω. Κι εγώ άργησα γιατί καθόμουν εκεί πέρα. Έχει συμβεί πολλές φορές να αργώ και αυτή είναι αιτία για να με χτυπήσει. Με χτυπάει από πέντε χρονών, χτυπάει και τα αδέρφια μου. Αποφάσισα να μιλήσω. Βρήκα το θάρρος να μιλήσω. Γύρισα σπίτι κατά τις 16:00. Ήμουν στην κουζίνα και άρχισε να με βρίζει. Πανικοβλήθηκα και άρχισα να τρέχω για να μη με χτυπήσει. Ο μόνος τρόπος διαφυγής για μένα είναι το μπαλκόνι, γιατί όταν βγαίνω στο μπαλκόνι σταματάει. Αλλά δεν σταμάτησε. Πήρα μια καρέκλα και την έβαλα πάνω μου για να μην με χτυπήσει. Ο γείτονας τα έβλεπε και του έλεγε να σταματήσει. Με χτυπούσε στο χέρι με ένα μαύρο σκληρό λάστιχο, σαν γκλοπ. Με χτύπησε στο χέρι. Η μητέρα μου δεν έκανε τίποτα. Καμιά φορά του λέει σταμάτα».

«Οι γείτονες είχαν καλέσει πολλές φορές την Αστυνομία. Ήθελα να μιλήσω, αλλά οι γονείς μου με απειλούσαν ότι αν το κάνω, θα έχω δυσάρεστες συνέπειες. Θέλω τα αδέρφια μου να έχουν ένα καλύτερο περιβάλλον. Να είναι ευτυχισμένα», πρόσθεσε η 17χρονη.

Η αντίδραση του παππού

Παράλληλα, ο παππούς των παιδιών και πατέρας του 52χρονου μιλώντας στον Alpha γέλαγε, υποστηρίζοντας πως ήταν όλα ψέματα. «Τίποτα, ψιλοπράγματα. Τίποτα μωρέ. Ψέματα είναι. Τίποτα, ψιλοπράγματα. Όχι, ρε παιδάκι μου, δεν τους χτύπησε. Δεν υπάρχει ούτε ξύλο ούτε χτύπημα. Μπορεί να της έπαιξε κανά δυο για διάφορους λόγους. Εντάξει. Έπρεπε. Αυτό που σου λέω ισχύει, τίποτα άλλο. Αυτό που σου λέω εγώ είναι στάνταρ γιατί εγώ δεν είμαι ούτε 30, ούτε 40 ούτε 80. Περνώ τα 80 χρονών σε ηλικία. Δεν είναι σωστό ένας πατέρας να χτυπάει τα παιδιά του αλλά καμιά φορά χρειάζεται αν κάνει… τσαρδαλιές. Καμιά φορά χρειάζονται και αυτά. Και οι γυναίκες τώρα, κοίτα να δεις βγάζουνε μια τεράστια γλώσσα και τις τρώνε και αυτές. Τρώνε και αυτές ξύλο» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή