Οι μυαλοπώλες του ΣΥΡΙΖΑ και η παλικαροσύνη του Αλ. Τσίπρα

by Times Newsroom 1
  • Σχόλιο του  ΑΛΕΞΗ ΚΟΛΥΒΑ

Να μην πουλάνε παλικαροσύνη ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, πως έδιωξαν το τουρκικό ερευνητικό σκάφος από την ελληνική υφαλοκρηπίδα, γιατί έφυγαν πράγματι οι Τούρκοι, αλλά πιθανότατα είχαν πάρει ανταλλάγματα για να το κάνουν, γι΄αυτό και άρχισαν μετά οι δηλώσεις Κοτζιά – Κατρούγκαλου πως δεν είμαστε μόνοι μας, και οι Τούρκοι έχουν δικαιώματα στην Αν.Μεσόγειο και να μην είμαστε μοναχοφαγάδες.

Για να τα υλοποιήσουν μάλιστα αυτά έπεισαν μεγάλο τμήμα των οπαδών τους για την ορθότητά τους και ταυτόχρονα για τους υπόλοιπους προσπάθησαν να να περάσουν ένα νεοραγιαδισμό, προβάλλοντας την πολεμική ισχύ της Τουρκίας και σε περίπτωση σύγκρουσης είμαστε χαμένοι από χέρι, λες και όταν τους κερδίσαμε και απελευθερωθήκαμε ήμασταν ισχυρότεροι.

Και αυτά ήταν που έδωσαν θάρρος στους Τούρκους και θέλουν να ανέβουν στο κρεβάτι. Είναι τεράστιες οι ευθύνες τους, τόσο που οι αποκαλύψεις για το Μάτι και το παρακράτος, που είχαν φτιάξει, δεν είναι τίποτα μπροστά τους. Δεν είναι η ώρα για να ανοίγουν τέτοια θέματα και εύχομαι να μην χρειαστεί να αναζητηθούν ευθύνες για εθνική συμφορά.

Ωστόσο χωρίς να είναι περιέργεια, πολύ θα ήθελα να ξέρω αν ο κ. Τσίπρας έχει ενημερώσει τον σημερινό πρωθυπουργό για το περιεχόμενο της μεγαλύτερης των δύο ωρών κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή