Οι παρτιτούρες του Κένι Ρότζερς με τις νότες του τραγουδιού «We Are The World» πωλήθηκαν σε δημοπρασία

Στο σφυρί για 156.250 δολάρια

by Times Newsroom

Οι αυθεντικές νότες του τραγουδιού «We Are The World» το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό σινγκλ, με μηνύματα από παγκόσμιους αστέρες άλλαξαν χέρια για ένα «τσουχτερό» τίμημα. Μάλιστα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα από του Rogers δημοπρατήθηκαν.

Ρούχα, πρωτότυπες φωτογραφίες, μουσικά τρόπαια, ακόμη και δύο αυτοκίνητα του τραγουδιστή της κάντρι Kenny Rogers, βγήκαν στο σφυρί. Μεταξύ των πολύτιμων αντικειμένων και οι πρωτότυπες παρτιτούρες του για την παγκόσμια επιτυχία του τραγουδιού «We Are The World».

Οι τέσσερις σελίδες με πλαίσιο πέτυχαν την υψηλότερη προσφορά της δημοπρασίας στα 156.250 δολάρια, σύμφωνα με τον ιστότοπο του Julien.

Το 1985 έφερε το τραγούδι που γράφτηκε από τον Lionel Richie και τον Michael Jackson και σε παραγωγή του Quincy Jones – στους Rogers συνεργάστηκε με άλλους παγκόσμιους αστέρες – συγκέντρωσε περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια για ένα ταμείο βοήθειας στην Αφρική.

Ο Κένι Ρότζερς ήταν ένας από τους πολλούς ερμηνευτές του τραγουδιού. Γεννημένος το 1938 στο Χιούστον του Τέξας, ο τραγουδιστής ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της ποπ κάντρι στις ΗΠΑ. Πέθανε στο Σάντι Σπρινγκς της Τζόρτζια το 2020 σε ηλικία 81 ετών.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com