Οι Rotting Christ, το μεγαλύτερο ελληνικό metal συγκρότημα, θα εμφανιστεί για δύο εκρηκτικά live στο Piraeus 117 Academy στην Αθήνα  και στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να επαναπροσδιορίσει την έννοια του σκότους στον πλανήτη Γη. Μαζί τους θα εμφανιστεί και το blackmetal συγκρότημα Moonspell από την Πορτογαλία.

Οι Rotting Christ δηλώνουν: «Αγαπητοί Metal αδελφοί και αδελφές, είμαι ο Σάκης και εξ’ ονόματος της μπάντας μου, μπορώ τώρα να ανακοινώσω με υπερηφάνεια μία από τις μεγαλύτερες περιοδείες μας στο ευρωπαϊκό έδαφος, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου μας δίσκου «The Heretics» που κυκλοφόρησε το 2019. 50 εμφανίσεις στη σειρά, μαζί με κάποιους από τους παλαιότερους φίλους και συνταξιδιώτες μας στη σκηνή, τους Moonspell. Υπόσχομαι, το λιγότερο, μια κολασμένη εμφάνιση κάθε βράδυ. Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους στο πεδίο της μάχης. NON SERVIAM».

Οι Moonspell σχολιάζουν: «Οι Moonspell ανυπομονούν να ξεκινήσει αυτό το επικό ταξίδι και να γυρίσουν όλη την Ευρώπη παρέα με τους νότιους αδελφούς τους, τους μοναδικούς Rotting Christ. Θα “δραπετεύσουμε” για λίγο από το στούντιο, καθώς γράφουμε και ηχογραφούμε τον επόμενο δίσκο μας, και θα παρουσιάσουμε την πλήρη παραγωγή του 1755 επί σκηνής. Ήρθε η ώρα να συναντήσουμε ξανά τους οπαδούς μας, να τους δώσουμε αυτό που ζητούν από εμάς και να βγάλουμε τις θεατρικές μας περσόνες σε περιοδεία ώστε να δώσουμε σε εσάς, τους βρικόλακες, το ξόρκι που περιμένατε¨.