Οικονόμου: Επικίνδυνη, αν όχι ύποπτη, η σιωπή Τσίπρα στο θέμα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

«Για πολλοστή φορά υποτάσσει το εθνικό στο κομματικό»

by Times Newsroom

«Για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας υποτάσσει το εθνικό στο κομματικό» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, «απαντώντας» στον Αλέξη Τσίπρα.

Σχολιάζοντας την εισήγηση του τελευταίου στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα, συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου σημειώνει πως ο πρώην πρωθυπουργός «αντιλαμβάνεται μυωπικά μια παγκόσμιων διαστάσεων κρίση για να εξαντλήσει το μένος του εναντίον του πρωθυπουργού» με αποτέλεσμα «να βρίσκεται σε γεωπολιτική σύγχυση» .

Επισημαίνει, επίσης, ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές το τελευταίο που χρειάζεται είναι η κομματική αντιπαράθεση, και προσθέτει, ωστόσο, πως «δεν μπορεί να μην σημειωθεί ότι η σιωπή του όσον αφορά το θέμα των κυρώσεων προς τη Ρωσία είναι αφελέστατη και επικίνδυνη, αν δεν είναι ύποπτη».

«Δίκαιο χωρίς κυρώσεις δεν υπάρχει. Τα υπόλοιπα την Τρίτη στη Βουλή», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στη συνεδρίαση της Βουλής κατά την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει για τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται πως τη στάση της Κουμουνδούρου στο θέμα των κυρώσεων κατά της Μόσχας στηλίτευσε και η Νέα Δημοκρατία, δια του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com