Οικονόμου για απειλές Ερντογάν με τους Τayfun: Με τέτοιες δηλώσεις η εμβέλεια της απήχησης των απόψεών του συρρικνώνεται

«Η χώρα μας ούτε τρομοκρατείται, ούτε πανικοβάλλεται και ανά πάσα στιγμή μπορεί να απαντήσει»

by Times Newsroom

«Η Τουρκία εδώ και πολύ καιρό εφαρμόζει προκλητική τακτική έναντι της χώρας μας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κληθείς να σχολιάσει τις νέες απειλές Ερντογάν ακόμα και για χρήση του πυραύλου Tayfun.

«Με τέτοιες δηλώσεις και με την επιθετική ρητορική της Τουρκίας το μόνο βέβαιο είναι ότι εμβέλεια της απήχησης των απόψεων της συνεχώς θα συρρικνώνεται. Από την άλλη η χώρα μας έχει φροντίσει τόσο με την εξωτερική της πολιτική όσο και με τις κινήσεις στον αμυντικό τομέα να έχει θωρακίσει την αποτρεπτική μας ικανότητα και να έχει επεκτείνει την δική μας εμβέλεια, τις απόψεις μας και την αποτρεπτική μας ισχύ», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Οικονόμου επανέλαβε ότι η χώρα μας ούτε τρομοκρατείται, ούτε πανικοβάλλεται και ανά πάσα στιγμή μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση και δεν είναι μία πρόκληση μόνο απέναντι στη χώρα μας αλλά και μία πρόκληση απέναντι στο διεθνές δίκαιο.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com