Οικονόμου για ΑΠΘ: Τα απομεινάρια του κακού παρελθόντος της ανομίας δεν θα καταφέρουν να ανακόψουν την πορεία προόδου

«Οι κατειλημμένοι πανεπιστημιακοί χώροι πρέπει να αποδίδονται στους φυσικούς κατόχους τους»

by Times Newsroom

Για τις καταστροφές που προκλήθηκαν στον χώρο του ΑΠΘ που ήταν το «Στέκι στο Βιολογικό» τοποθετήθηκε ο Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας ότι «τα θλιβερά απομεινάρια αυτού του κακού παρελθόντος της βίας και της ανομίας δεν θα καταφέρουν τελικά να ανακόψουν την πορεία προόδου».

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Η κοινωνία, οι πανεπιστημιακές αρχές, το διδακτικό προσωπικό, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είναι αποφασισμένοι να σβήσουν όλες τις σκιές του κακού παρελθόντος στα ΑΕΙ. Τα θλιβερά απομεινάρια αυτού του κακού παρελθόντος της βίας και της ανομίας δεν θα καταφέρουν τελικά να ανακόψουν την πορεία προόδου που έχει ξεκινήσει και στην πορεία αυτή όλα τα πολιτικά κόμματα πρέπει να πάρουν καθαρή θέση. Συμφωνούμε όλοι ότι ένας – ένας οι κατειλημμένοι πανεπιστημιακοί χώροι πρέπει να αποδίδονται στους φυσικούς κατόχους τους και χρησιμοποιούνται για την εκπαιδευτική διαδικασία, σύμφωνα με την βούληση των οικείων πανεπιστημιακών αρχών. Εμείς είμαστε ανυποχώρητοι. Στηρίζουμε και συνδράμουμε με κάθε μέσο τόσο τον πρύτανη του ΑΠΘ όσο και τους πρυτάνεις των άλλων ΑΕΙ, ώστε η νεολαία μας να σπουδάζει με τις βέλτιστες συνθήκες και τα ελληνικά ΑΕΙ να αναβαθμίσουν περαιτέρω το κύρος τους».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή