Οικονόμου για επίσκεψη Τσίπρα στην ΑΔΑΕ: Χειρίζεται το ζήτημα με όρους ελαφρού θεάματος και για δημιουργία εντυπώσεων

«Για παρακολουθήσεις τηλεφώνων στελεχών της κυβέρνησης του όταν ήταν πρωθυπουργός παραμένει άλαλος»

by Times Newsroom

«Να κάνει άμεσα έρευνα η ΑΔΑΕ για το αν και πόσοι ακόμα βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθούνται» είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή του επίσκεψη στην Ανεξάρτητη Αρχή και η απάντηση ήρθε από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

«Η υπόθεση του κ. Ανδρουλάκη έχει περάσει τάχιστα, και με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, στη δικαιοδοσία της ελληνικής Δικαιοσύνης και της Βουλής. Ο κ. Τσίπρας χειρίζεται το ζήτημα με όρους ελαφρού θεάματος, χρησιμοποιώντας μυθεύματα και ουρανομήκεις ανακρίβειες. Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Ράμμος θα βρίσκεται αύριο στη Βουλή και εκεί θα δοθούν οι δέουσες απαντήσεις, μέσω θεσμικών διαδικασιών. Από τις θεσμικές διαδικασίες θα προκύψουν προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου και διόρθωσης διαχρονικών παθογενειών» είπε.

Και συνέχισε: «Η σημερινή επίσκεψή του στην ΑΔΑΕ αποσκοπούσε μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς να φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Φυσικά, σχετικά με τις πληροφορίες, που εσχάτως βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για παρακολουθήσεις τηλεφώνων στελεχών της κυβέρνησης του, όταν ήταν Πρωθυπουργός, παραμένει άλαλος. Θα αναγκαστεί όμως να τοποθετηθεί οσονούπω.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή