Οικονόμου για «Market Pass»: Θα το ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα αποτελέσει πάλι εξαίρεση;

Σε δήλωση για το «Market Pass» που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

by Times Newsroom

Από τον Φεβρουάριο 2023 και για έξι μήνες (έως τον Ιούλιο 2023) δίνεται ενίσχυση ύψους 10% επί των αγορών νοικοκυριών, τα οποία πληρούν τα κριτήρια ένταξης, σε supermarket και άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων (φούρνους, minimarket, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, γαλακτοπωλεία κτλ.).

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Τα γεγονότα είναι μπροστά μας και τα πράγματα απλά: ο Πρωθυπουργός, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της συγκυρίας και η Κυβέρνηση την Τρίτη φέρνει προς ψήφιση ρύθμιση που θα μετατρέψει τα έσοδα από την φορολόγηση των διυλιστηρίων σε άμεση ενίσχυση για 8,5 εκατομμύρια δικαιούχους. Ενίσχυση για την προμήθεια βασικών καταναλωτικών αγαθών, στο ύψος του πληθωρισμού. Το αδήριτο ερώτημα είναι: θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη στήριξη των πολιτών ή, για άλλη μια φορά, θα αποτελέσει εξαίρεση;».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com