Οικονόμου για Τσίπρα: Εθισμένος στον παλαιοκομματικό τακτικισμό δεν βλέπει μπροστά του ανθρώπους αλλά «κουκιά»

«Τον ενδιαφέρει μόνο το συμφέρον, το δικό του και του κομματικού του μηχανισμού»

by Times Newsroom

Κατά του Αλέξη Τσίπρα στράφηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας πως είναι «εθισμένος στον παλαιοκομματικό τακτικισμό» και κατηγορώντας τον πως δεν βλέπει μπροστά του ανθρώπους αλλά «κουκιά».

«Ο πρωθυπουργός έθεσε με σαφήνεια και ειλικρίνεια το πλαίσιο σε ό,τι αφορά τις εκλογές. Ούτε η επιλεκτική ερμηνεία, ούτε πολύ περισσότερο η διαστρέβλωση της τοποθέτησης του έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο στο δημόσιο διάλογο, τους πολίτες και την Πατρίδα. Άλλωστε τα ζητούμενα των πολιτών είναι άλλα» επεσήμανε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Για αυτό και η κυβέρνηση παραμένει απόλυτα προσηλωμένη στην προσπάθεια ανακούφισης της κοινωνίας, στήριξης των επιχειρήσεων και διασφάλισης των εθνικών δικαίων. Στη δική μας κλίμακα αξιών ο άνθρωπος είναι πάνω από όλα και αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της ζωής όλων. «Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας, εθισμένος στον παλαιοκομματικό τακτικισμό, δεν βλέπει μπροστά του ανθρώπους, αλλά ”κουκιά”» συμπλήρωσε.

«Δεν έχει κανένα φραγμό, θεσμικό και πολιτικό»

«Τον ενδιαφέρει μόνο το συμφέρον, το δικό του και του κομματικού του μηχανισμού. Έφτασε μάλιστα στο σημείο, με την αντιθεσμική του τοποθέτηση, να αφήσει άθλια, ”τραμπικού” τύπου, υπονοούμενα για το σπουδαιότερο κεκτημένο της μεταπολίτευσης, που είναι η δημοκρατική ομαλότητα. Είναι ολοφάνερο ότι στην προσπάθεια του να οικοδομήσει γραμμή εσωκομματικής άμυνας για την επόμενη πολιτική περίοδο δεν έχει κανένα φραγμό, θεσμικό και πολιτικό» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή