Οικονόμου για Τσίπρα: Περιμένουμε την αντίδρασή του στην αμαύρωση της πατρίδας

«Άραγε θα τολμήσει να κοιτάξει στο πρόσωπο τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος», διερωτάται ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

by Times Newsroom

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, που επισκέπτεται σήμερα τη Ρόδο και τη Σύμη, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αιχμή, τις δηλώσεις διασώστη παρουσία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, ότι δήθεν το λιμενικό μας «πετάει τους ανθρώπους στη θάλασσα αντί να τους διασώζει».

«Όποιος σιωπά συναινεί»

«Μια μέρα μετά την αποκάλυψη της σκαιάς κατασυκοφάντησης του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος και της Ελλάδας, υπό τη συμπαράσταση και κάλυψη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κούλογλου – μια μέρα μετά τη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για το αν επισήμως αποδέχεται και επικροτεί το άγος αυτό, ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται σήμερα τη Ρόδο και τη Σύμη», αναφέρει ο κ. Οικονόμου και συνεχίζει:

« Άραγε θα τολμήσει να κοιτάξει στο πρόσωπο τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, ρωτώντας τους εάν «διαπράττουν εγκλήματα στο Αιγαίο», εάν «αντί να διασώζουν ανθρώπους στη θάλασσα, πετούν τους ανθρώπους στη θάλασσα», εάν «τους παρατάνε στην ανοιχτή θάλασσα, χωρίς τροφή, νερό ή οποιοδήποτε μέσο για να καλέσουν σε βοήθεια»; Κατά την διάρκεια της περιοδείας του σήμερα από την Ρόδο μέχρι τη Σύμη περιμένουμε την αντίδραση του κ. Τσίπρα στην αμαύρωση της πατρίδας μας. Γιατί όποιος δεν αντιδρά μπροστά σε κάτι τέτοιο και σιωπά, συναινεί».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή