Οικονόμου για Τσίπρα: Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΡΑΕ

by Times Newsroom

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε τα όσα είπε για την κυβέρνηση και για τις τιμές του ρεύματος στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επίσκεψή του στη ΡΑΕ, λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Οικονόμου: «Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»: ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα την ΡΑΕ και, υπό την πίεση των γεγονότων και των στοιχείων που του παρουσιάστηκαν, πήρε κατ’ ουσία πίσω τους ανυπόστατους υπολογισμούς που έκαναν στην Κουμουνδούρου, τους οποίους επαναλάμβαναν διαρκώς ο ίδιος και τα στελέχη του, για υπερκέρδη πάνω από 1,5 δισ. των εταιρειών ενέργειας.

Επίσης, δεν μπόρεσε έστω να ψελλίσει κάτι για το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι μετά την κρατική παρέμβαση στήριξης η τιμή λιανικής του ρεύματος στην Ελλάδα είναι φθηνότερη από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, τις οποίες ο κ. Τσίπρας μέχρι πρότινος επικαλούνταν ως πρότυπο.

Με διαρκή ψέματα, ασυναρτησίες, προχειρότητα και ερασιτεχνισμό δεν λύθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα. Οι πολίτες το ξέρουν καλά και από τις ψεύτικες υποσχέσεις του κ. Τσίπρα στην αντιπολίτευση και από την κυβερνητική θητεία του.

Η Κυβέρνηση αφουγκράζεται διαρκώς τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών. Και στέκεται δίπλα τους. Γι’ αυτό, παράλληλα με τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί, συνεχίζει την προσπάθεια περαιτέρω ελάφρυνσης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας κρίσης ενέργειας και σύντομα θα ανακοινώσουμε νέες δραστικότερες παρεμβάσεις.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή