Οικονόμου: Ο κατήφορος είναι ο μόνος δρόμος που θέλει να βαδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Όλοι αντιλαμβάνονται τους κινδύνους και τα αποτελέσματα που προκαλεί η τοξικότητα»

by Times Newsroom

Ο Γιάννης Οικονόμου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, σχολίασε την τοποθέτηση του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, ενώ εξαπέλυσε επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «ο πρωθυπουργός περιέγραψε σήμερα, δίνοντας χαρακτηριστικά παραδείγματα, την απρέπεια και την ευτέλεια με τις οποίες έχει επιλέξει να πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που εγκυμονούνται και τα αποτελέσματα που προκαλεί η τοξικότητα, η μισαλλοδοξία και ο φανατισμός».

Παράλληλα, επισήμανε ότι «ο κ.Τσίπρας είχε σήμερα την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του ζητήματος στη Βουλή, να αποδοκιμάσει αυτές τις πρακτικές και να αντιπαρατεθεί πολιτικά με τον “τραμπισμό αλά γκρέκα”. Δεν το έπραξε, υιοθετώντας τον διά της σιωπής του».

«Αμέσως μετά, διά της ανάρτησης του κ. Πολάκη, επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας όσα είπε ο πρωθυπουργός. Φαίνεται πως ο κατήφορος είναι ο μόνος δρόμος που θέλει να βαδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και θα τον βαδίσει όλον μόνος του, έως ότου φτάσει στην πλήρη απαξίωση», πρόσθεσε στη συνέχεια της ανακοίνωσης του.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή