Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την ανάπλαση στο Μάτι – Περιττό κάθε σχόλιο

Το γεγονός μιλά από μόνο του και κάθε επιπλέον σχόλιο, πολιτικής και ηθικής διάστασης, περιττεύει»

by Times Newsroom

Τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με αφορμή την κύρωση της συμφωνίας για τα έργα ανάπλασης στο Μάτι σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας ότι περιττεύει κάθε σχόλιο καθώς όπως ανέφερε το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τη συμφωνία μιλάει από μόνο του.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Κατόπιν δωρεάς της Κυπριακής Δημοκρατίας πρόκειται να κτιστούν στο πολύπαθο Μάτι κοινωνικές κατοικίες, οι οποίες θα παραχωρηθούν σε όλους τους πυρόπληκτους της περιοχής, των οποίων η πρώτη και μόνη κατοικία καταστράφηκε στην πυρκαγιά του 2018, αλλά και σε άλλους άστεγους.

»Την κύρωση αυτής της συμφωνίας καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός μιλά από μόνο του και κάθε επιπλέον σχόλιο, πολιτικής και ηθικής διάστασης, περιττεύει».

Στο μεταξύ σημειώνεται ότι τη συμφωνία στη Βουλή ψήφισαν η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση ενώ καταψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com