Οικονόμου – Ο Τσιτσιπάς δεν πήρε αμοιβή για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού

by Times Newsroom 1

Απαντώντας σε ερώτημα που εκρεμμούσε από προηγούμενο briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε σήμερα ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε πάρει αμοιβή για την συμμετοχή του στην καμπάνια υπέρ των μέτρων για την προστασία από τον κοροναϊό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε πάρει αμοιβή για την συμμετοχή του στην καμπάνια υπέρ των μέτρων για την αντιμετώπιση του κοροναϊού το προηγούμενο διάστημα, ξεκαθάρισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε ερώτημα που εκρεμμούσε από προηγούμενο briefing.

Το θέμα είχε προκύψει μετά τις δηλώσεις Τσιτσιπά για τον εμβολιασμό για τις οποίες μάλιστα ο κ. Οικονόμου είχε τονίσει ότι «αμφισβητείται η ικανότητά του (σ.σ. του κ. Τσιτσιπά) να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών ή αν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο για επαρκές χρονικό διάστημα. Και αμφισβητείται διότι δεν έχει ούτε τις γνώσεις, ούτε τις σπουδές, ούτε το ερευνητικό έργο.
Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συμμετείχε στην καμπάνια της κυβέρνησης υπέρ του εμβολιασμού αλλά για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κοροναϊού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή