Οικονόμου: Πήρε μήνες στον κ. Τσίπρα να παραδεχτεί ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη – Εκλογές στον ορισμένο χρόνο τους

«Είναι εξοργιστικό να μιλάει για τη φορολογία, ο άνθρωπος που, ως πρωθυπουργός, που έπνιξε στους φόρους τη μεσαία τάξη»

by Times Newsroom

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για την οικονομία και το μήνυμα που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εκλογές.

«Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να παραδεχτεί ο κ. Τσίπρας ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη. Σε κάποιον ύστερο χρόνο θα ήταν καλό να αναγνωρίσει και το ότι η Κυβέρνηση εφαρμόζει ένα από τα τρία μεγαλύτερα στην Ευρώπη προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε οι επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων να αγγίζουν λιγότερο τους πολίτες», σημειώνει αρχικά ο κ. Οικονόμου.

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει: «Επίσης, στο μέλλον ίσως κάποια στιγμή παραδεχτεί την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του δημοσίου τομέα, στον οποίο συντελείται μια χωρίς προηγούμενο αναβάθμιση. Είναι, πάντως, εξοργιστικό να μιλάει για τη φορολογία, ο άνθρωπος που, ως πρωθυπουργός, που έπνιξε στους φόρους τη μεσαία τάξη και την παραγωγική Ελλάδα και βύθισε την χώρα στο σκοτάδι της αδιαφάνειας και της διεθνούς ανυποληψίας. Όσο για το χρόνο των εκλογών, παρά τις δηλώσεις του όλοι γνωρίζουν ότι δεν βιάζεται. Όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός θα γίνουν στον ορισμένο χρόνο τους γιατί αυτό επιβάλλει η θεσμικότητά μας και το πατριωτικό μας χρέος, σε μια δύσκολη διεθνή συγκυρία».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή