Οικονόμου: Ψέματα Τσίπρα και για τη συνταγματική αναθεώρηση

«Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης των πολλαπλών κρίσεων»

by Times Newsroom 1

«Το ότι δεν υπάρχει παραγραφή οφείλεται στην ψήφιση της πρότασης της ΝΔ στην αναθεώρηση του Συντάγματος. Όπως και το ότι έχει δοθεί η δυνατότητα στην κοινοβουλευτική μειοψηφία, να συγκροτεί Εξεταστική Επιτροπή», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμουαπαντώντας σε ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο σκέλος που αυτή αφορά στη συνταγματική αναθεώρηση.

«Ο κ. Τσίπρας έχει πει ψέματα για άλλα κι άλλα, σιγά που θα δυσκολευόταν για το Σύνταγμα. Κατά τα αλλά, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης των πολλαπλών κρίσεων.

Ο κ. Τσίπρας μπορεί ανενόχλητος να συνεχίσει την καταστροφολογία και τα ψέματά του», επεσήμανε ακόμη ο κ. Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τσίπρας επεσήμανε νωρίτερα σήμερα πως «όλα θα ελεγχθούν, όλες οι συμβάσεις, μία προς μία», αναφορά για το «τσουνάμι» αναθέσεων στο Δημόσιο που κατήγγειλε, καθώς «πλέον δεν υπάρχει παραγραφή». «Φροντίσαμε εμείς και αλλάξαμε το Σύνταγμα», ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για να τονίσει έπειτα: «Άρα μη νομίζετε ότι θα γλιτώσετε».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή