Οικονόμου: Ψεύδεται ο Τσίπρας για το Power Pass – Καλύπτει τη χυδαιότητα και τη δολοφονία χαρακτήρων

«Το έβαλε στα πόδια, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία για ένα κρίσιμο νομοσχέδιο για τα ελληνικά Πανεπιστήμια»

by Times Newsroom

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ψεύδεται για το Power Pass, αλλά και ότι καλύπτει τη χυδαιότητα των στελεχών του.

«Ο κ. Τσίπρας σήμερα συνέχισε να ψεύδεται για το Power Pass, χωρίς να μπορεί να βρει έστω και μία δήλωση του Πρωθυπουργού που να υπόσχεται 600 ευρώ σε όλους τους καταναλωτές. Επικαλέστηκε δολίως αποσπασματικά στοιχεία και απέκρυψε σκόπιμα την ουσία από την έκθεση της ΕΕ για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα. Επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη, την οποία αποδέχεται «α λα καρτ», αφήνοντας άθλια πολιτικά υπονοούμενα για μια υπόθεση βιασμών, χωρίς φυσικά να λέει ότι αν η ίδια υπόθεση δικαζόταν βάσει του Ποινικού Κώδικα που ψήφισε η ΝΔ η καταδίκη θα ισοδυναμούσε με ισόβια. Κατά κανόνα καλύπτει τη χυδαιότητα και τη δολοφονία χαρακτήρων που επιχειρούν τα στελέχη του εναντίον όσων αντιστέκονται στην εξαθλίωση της πολιτικής ζωής από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποστασιοποιούμενος μόνο όταν η κατάσταση φτάνει στο μη παρέκει», αναφέρει αρχικά ο κ. Οικονόμου.

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη δήλωσή του, προσθέτει: «Το έβαλε στα πόδια, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία για ένα κρίσιμο νομοσχέδιο για τα ελληνικά Πανεπιστήμια, προκειμένου να μην αναγκαστεί να υπερψηφίσει το μεγαλύτερο κομμάτι του νομοσχεδίου, με το οποίο δεν μπορεί να διαφωνήσει.

Με αυτή τη σημερινή του παρουσία ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε πλήρως τη χθεσινή περιγραφή του Πρωθυπουργού για τη βασική πολιτική του στρατηγική: την εξαθλίωση και εξαχρείωση των πολιτικών μας ηθών».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή