Οικονόμου: Θα απαγορευτεί η χρήση κακόβουλων λογισμικών σε όλη την επικράτεια

Νομοθετική ρύθμιση για την καθολική απαγόρευση εμπορίας και χρήσης κακόβουλων λογισμικών στην ελληνική επικράτεια, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

by Times Newsroom

«Ο κ. Γεραπετρίτης θα έχει εκτεταμένη συζήτηση με την επιτροπή PEGA. Θα επιβεβαιώσει την πρόθεση της κυβέρνησης η κυβέρνησή μας να προχωρήσει στην καθολική απαγόρευση χρήσης τέτοιων κακόβουλων λογισμικών σε όλη την Επικράτεια», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

Όσον αφορά στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας και αν θα απαντήσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή απάντησε στο θέμα των νόμιμων επισυνδέσεων και η κυβέρνηση έχει ανταποκριθεί και σε ό,τι αφορά το ζήτημα των κακόβουλων λογισμικών έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν χρησιμοποιούμε τέτοια κακόβουλα λογισμικά. Ο κ. Τσίπρας εστιάζει στα ανύπαρκτα. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσουν στην τακτική αυτή».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή