Οικονόμου: Βαρύγδουπες αντικυβερνητικές κορώνες για δημοσίευμα γεμάτο εικασίες

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

by Times Newsroom

Στην αντεπίθεση πέρασε η κυβέρνηση με αφορμή τα «πυρά» που δέχθηκε από την Αντιπολίτευση για δημοσίευμα σχετικά με παρακολουθήσεις υπουργών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έκανε λόγο για δημοσίευμα γεμάτο εικασίες, που έγινε αφορμή για βαρύγδουπες αντικυβερνητικές κορώνες, ενώ ξεκαθάρισε ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει προμηθευτεί ούτε χρησιμοποιεί κανένα κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής:

«Ένα δημοσίευμα γεμάτο εικασίες -από το οποίο απουσιάζουν στοιχεία, ονόματα και συγκεκριμένα γεγονότα- έγινε αφορμή για βαρύγδουπες αντικυβερνητικές κορώνες.

Ουδεμία έκπληξη, αφού, όποιος δεν μπορεί να παράγει πολιτική για τα μεγάλα και σοβαρά, καταφεύγει στην αναπαραγωγή μύθων.

Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει προμηθευτεί κανένα κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης και οι υπηρεσίες ασφαλείας στη χώρα μας δεν χρησιμοποιούν, με οποιονδήποτε τρόπο, κακόβουλα λογισμικά παρακολούθησης.»

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή