ΟΛΜΕ: Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη

by Times Newsroom 1

Σε παράσταση διαμαρτυρίας, με τήρηση των υγειονομικών μέτρων, έξω από το υπουργείο Παιδείας δηλώνει ότι προχωρά η ΟΛΜΕ, την Πέμπτη, στις 13:00, με στόχο να συναντήσει την υπουργό, Νίκη Κεραμέως.

Η ομοσπονδία προτίθεται να θέσει προς συζήτηση τα προβλήματα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων με τήρηση όλων των μέτρων για την προστασία της υγείας μαθητών, εκπαιδευτικών κι όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και το κατατεθέν νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Από τις 20 Νοεμβρίου η ΟΛΜΕ είχε ζητήσει συνάντηση με την υπουργό προκειμένου να συζητηθούν τα «φλέγοντα» θέματα της Εκπαίδευσης, ωστόσο, όπως αναφέρει η ομοσπονδία, η κ. Κεραμεως δεν είχε ανταποκριθεί.

Για την ερχόμενη Πέμπτη, η ΟΛΜΕ έχει καλέσει τα ΔΣ των ΕΛΜΕ να προβούν σε ανάλογες παραστάσεις διαμαρτυρίας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή