Όλοι αναζητούν την ταυτότητα του άγνωστου άντρα που δώρισε τεράστιο χρηματικό ποσό στους σεισμόπληκτους

Πακιστανός επιχειρηματίας αγνώστων στοιχείων, ο οποίος κατοικεί στις ΗΠΑ, έδωσε το αστρονομικό ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων για την ενίσχυση των θυμάτων του φονικού σεισμού που έπληξε Τουρκία και Συρία.

by Times Newsroom

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού του Πακιστάν
Την ενέργεια του -αγνώστων λοιπών στοιχείων- επιχειρηματία εκθείασε ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Σεχμπάζ Σαρίφ, μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στο Twitter. «Βαθιά συγκινημένος από το παράδειγμα ενός ανώνυμου Πακιστανού που μπήκε στην τουρκική πρεσβεία στις ΗΠΑ και δώρισε 30 εκατομμύρια δολάρια για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία», έγραψε ο Σαρίφ στην ανάρτησή του.

Την εκτίμησή του για την τρομερά γενναιόδωρη κίνηση εξέφρασε, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter και ο δημοσιογράφος στο TRT World, Γιουσούφ Ερίμ. «Ένας Πακιστανός επιχειρηματίας μπήκε στην τουρκική πρεσβεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και δώρισε ο ίδιος ανώνυμα 30 εκατομμύρια δολάρια. Δεν ξέρουμε ποιος είναι. Η ταυτότητά του δεν έχει αποκαλυφθεί», είπε.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή