Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική διαβούλευση του Χωροταξικού – Πολεοδομικού νομοσχεδίου Συνεχίζεται με τους φορείς

by Times Newsroom 1
Share this

Σήμερα ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική διαβούλευση για το νομοσχέδιο «Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής νομοθεσίας» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που έγινε στο πλαίσιο του opengov.gr.

Στη διαβούλευση -που διήρκεσε έναν μήνα -από τις 4 Αυγούστου μέχρι και σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου- κατατέθηκαν συνολικά 1184 σχόλια από ενδιαφερόμενους πολίτες. Μετά την πρόσφατη παράταση που δόθηκε στην ηλεκτρονική διαβούλευση το Υπουργείο αποφάσισε να μην δοθεί νέα παράταση, διαπιστώνοντας ότι τα σχόλια ήταν επαναλαμβανόμενα και επομένως υπάρχει πλήρης εικόνα για τις παρατηρήσεις εκ μέρους των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Ωστόσο, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας συνεχίζει τη διαβούλευση με φορείς και οργανώσεις και παραμένει «ανοιχτό» για συζήτηση και κατάθεση σχολίων και προτάσεων μέχρι την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή.

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή