Ολυμπιακός: Τέλος και επίσημα ο Κορμπεράν μετά την ήττα από τον Άρη – Φήμες για Μπλαν

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Κάρλος Κορμπεράν μετά τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα των ερυθρόλευκων.

by Times Newsroom

Ο Κάρλος Κορμπεράν, που προσελήφθη στον Ολυμπιακό την 1η Αυγούστου μετά την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς, δεν κατάφερε στον ενάμιση αυτόν μήνα να παρουσιάσουν ένα λειτουργικό πλάνο. Τα τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (ήττα από Ναντ, ισοπαλία με το Βόλο, ήττα από Φράιμπουργκ και ήττα από Άρη) δημιούργησαν δικαιολογημένα μεγάλη δυσαρέσεκεια για τον Ισπανό προπονητή, οδηγώντας στη λήξη της συνεργασίας του Ολυμπιακού μαζί του.

Εν τω μεταξύ, στο παρασκήνιο λειτουργούν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος θα κληθεί να διαχειριστεί αρκετές δυσκολίες, καθώς ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του μέσα στις τελευταίες ημέρες, έχοντας αποκτήσει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και οι μεταγραφικές «βόμβες» Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία για τον Γάλλο πρώην τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Γαλλίας Λοράν Μπλαν. Ο Μπλαν προπόνησε τελευταία την Αλ Ραγιάν, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο στον πάγκο της ομάδας του Κατάρ. Εκεί, ο Μπλαν συνεργάστηκε με τον νεοαποκτηθέντα αστέρα του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Κάρλος Κορμπεράν. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον Κάρλος Κορμπεράν».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com