Ομάδες στήριξης στον ΙΑΝΟ της Αθήνας / Συζήτηση με θέμα: «Όρια»

by Times Newsroom

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 16:00 οι Ομάδες Στήριξης έρχονται στον ΙΑΝΟ, δίωρες συναντήσεις για θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνο, που μας απασχολούν και μας δυσκολεύουν στη διαχείριση τους.

Σε αυτή τη συνάντηση το θέμα συζήτησης είναι τα «Όρια».

Μια δια ζώσης συνάντηση, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τους ειδικούς ψυχικής υγείας, να ενημερωθεί, να θέσει ερωτήσεις, προβληματισμούς και εάν επιθυμεί, μπορεί να μοιραστεί και προσωπικά βιώματα.

Λίγα λόγια για το θέμα

Είναι πιθανό να βιώνετε μία περίοδο κατά την οποία καλείστε να είστε σε διαρκή διαθεσιμότητα, με υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις ή να βρίσκεστε σε μία συνεξαρτώμενη και δυσλειτουργική σχέση. Θέλετε να θέσετε υγιή όρια, αλλά δεν ξέρετε πως, θέλετε να κατακτήσετε την ελευθερία, να επαναφέρετε την ισορροπία, να μάθετε να λέτε Όχι. Ελάτε να συζητήσουμε για τα Όρια, να μοιραστούμε γνώση και συναίσθημα, συμβουλές και προσωπικά βιώματα. Ελάτε να συναντηθούμε και να στηρίξουμε τα όχι και τα ναι μας.

Θα μιλήσουν οι:

Φωτεινή Λεομπίλλα, κοινωνιολόγος, πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Αθηνά Υγεία, αντιπρόεδρος του  ΚΕΘΕΑ, Επιστημονική υπεύθυνη στον 1ο Ξενώνα Αστέγων Χρηστών Ψυχοδραστικών Ουσιών & Σύμβουλος Δημάρχου για θέματα Εξαρτήσεων

Κατερίνα Μπίτζιου, ACC,CMC Business & Executive Coach Communication & Relationship Specialist CRM Consultant 

Ηλέκτρα Σιαλμά, σύμβουλος ψυχικής υγείας με υπό εξειδίκευση στην Οικογενειακή θεραπεία και Ψυχοσεξουαλική Συμβουλευτική.

Αϊνόλα Τερζοπούλου, δημοσιογράφος Wellbeing  NLP Coach Pilates & Yoga Instructor 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3eu6RSy

Λίγα λόγια για τις «Ομάδες Στήριξης»

Το υποστηρικτικό δίκτυο των «Ομάδων Στήριξης» μέσα από δίωρες συναντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν και μας δυσκολεύουν στη διαχείριση τους, σε μια περίοδο που όλοι κολυμπάμε σε αχαρτογράφητα νερά, έρχεται ξανά, με την πολύτιμη  βοήθεια των επιστημονικών συνεργατών, με βιωματικές εμπειρίες, με προτάσεις και πρακτικές συμβουλές να δώσει μία ανάσα ανακούφισης, να «ανοίξει» ένα φωτεινό μονοπάτι στα σκοτάδια που μας περικλείουν.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή