Οπαδοί του Ερντογάν «πρόθυμοι» να κολλήσουν τον κοροναϊό για χάρη του

by Times Newsroom 1
Share this

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Twitter διακρίνεται ο τούρκος πρόεδρος να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του, να χαιρετά κάποιους υποστηρικτές του και να σταματά σε έναν εξ΄αυτών λέγοντά του: «Ίσως να σας έφερα τον κοροναϊό»

Με τον κοροναϊό να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και να αποτελεί -δυστυχώς- αναπόσταστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, πολλές είναι οι συνήθειες που έχουν αλλάξει.

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται, αποφεύγονται για παράδειγμα οι χειραψίες. Από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου που τις απαγόρευσε μεταξύ των παικτών, μέχρι ηγέτες κρατών οι οποίοι τις αποφεύγουν σαν… ο διάολος το λιβάνι.

Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει για τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να αστειευτεί κιόλας με τον φονικό ιό.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Twitter διακρίνεται ο τούρκος πρόεδρος να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του, να χαιρετά κάποιους υποστηρικτές του και να σταματά σε έναν εξ΄αυτών λέγοντά του: «Ίσως να σας έφερα τον κοροναϊό».

Δείγμα της μεγάλης λατρείας ωστόσο προς το πρόσωπό του ήταν η απάντηση του οπαδού του, ο οποίος έσπευσε να του πει: «Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ό,τι προέρχεται από εσάς».

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Abdullah Bozkurt@abdbozkurt

runs on ‘s cult of personality:

Turkish President gets off his car, starts shaking hands of some, then stops and says: I might have brought you virus

A die-hard fan responds: We are ready to accept whatever comes from you

Embedded video

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή