Οργή ΝΔ με tweet του Πολάκη για τη γερμανική κατοχή – «Ο Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα»

Η κυβέρνηση ζητά τη διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

by Times Newsroom

Την οργή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ένα του tweet του Παύλου Πολάκη, στο οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στη γερμανική κατοχή με το σχόλιο πως: «οι φυσικοί και ιδεολογικοί πρόγονοι ενός μεγάλου κομματιού από αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα είχαν γίνει συνεργάτες τους».

«Δεν περνά μέρα που τα “λουλούδια” που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα να μην κάνουν επίδειξη χυδαιότητας. Μετά το χθεσινό παραλήρημα κατά του πρωθυπουργού, σήμερα ο κ. Πολάκης συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με απαράδεκτες συκοφαντίες κατά μιας ολόκληρης παράταξης», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της ΝΔ.

Στη συνέχεια σημειώνει: «Η Νέα Δημοκρατία είναι περήφανη για την ιστορία της και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Πολάκη σε αυτό το διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει».

Το επίμαχο tweet του Παύλου Πολάκη

To tweet που έκανε ο Παύλος Πολάκης και προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει: Σαν σήμερα ιδρύθηκε.

Τιμή και δόξα σε αυτούς που ελευθέρωσαν τη χώρα από τη Γερμανική κατοχή, όταν οι φυσικοί και ιδεολογικοί πρόγονοι ενός μεγάλου κομματιού από αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα ήταν γίνει συνεργάτες τους!

Οι προδότες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ στην Αριστερά».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com