Οργή Πλεύρη με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που συνέκρινε τα θύματα του κορονοϊού με εκείνα του πολέμου: Πόσο χαμηλά θα φτάσετε;

Η αναφορά της Γιώτας Πούλου που προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Υγείας

by Times Newsroom

Την έντονη και οργισμένη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, προκάλεσε η αναφορά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτας Πούλου ότι – σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ – ούτε στο πόλεμο της Ουκρανίας δεν είχαμε τόσους νεκρούς όσους με την πανδημία covid.

«Θρηνούμε εκατόμβες νεκρών με την πανδημία που ούτε στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν είχαμε τόσα θύματα», ήταν η επίμαχη αναφορά της κας Πούλου νωρίτερα σήμερα, στη Βουλή, κατά την ίδια πηγή.

Απαντώντας, ο κ. Πλεύρης κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να σεβαστεί τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πόλεμο: «Μετά την ατυχέστατη συσχέτιση των νεκρών της πανδημίας με τους νεκρούς στον εμφύλιο, που έκανε η βουλευτής του κόμματος σας Θεοδώρα Τζάκρη, έρχεστε και εσείς σήμερα να τους συσχετίσετε με τους νεκρούς του πολέμου στην Ουκρανία. Τι άλλο θα ακούσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι δυνατόν; Πόσο χαμηλά θα φτάσετε ακόμα; Αυτή τη στιγμή συνάνθρωποι μας δέχονται βόμβες και έρχεστε να τους συγκρίνετε με τους νεκρούς της πανδημίας; Συγκρίνετε τους νεκρούς της πανδημίας με τους νεκρούς από τις βόμβες;».

«Μπορεί να είστε το κόμμα των ίσων αποστάσεων σε όλα, και σε αυτό, αλλά σεβαστείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πόλεμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή