Οργή στη Βόρεια Κορέα για την κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν – «Πεινάμε και είναι στρουμπουλή σαν το φεγγάρι»

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε μια σπάνια εμφάνιση με την κόρη του και οι κάτοικοι της Βόρειας Κορέας έχουν εξοργιστεί καθώς διαπιστώνουν πως είναι παχουλή καθώς φαίνεται πως τρέφεται καλά, τη στιγμή που υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε τρόφιμα στη χώρα και ο κόσμος υποσιτίζεται.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με το  ndtv.com, , πηγή η οποία είναι από τη Βόρεια Πιονγκάν, αλλά δεν ήθελε να κατονομαστεί, δήλωσε πως «ο κόσμος λέει πράγματα όπως, “πρέπει να τρώει τόσο καλά, το πρόσωπό της είναι τόσο λευκό και παχουλό σαν το φεγγάρι”».

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να τρώνε σωστά, έτσι τα ζυγωματικά τους προεξέχουν από το πρόσωπό τους, περισσότερο από ποτέ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ακόμη ένα άτομο είπε ότι οι κάτοικοι της Βόρειας Κορέας «είναι θυμωμένοι που βλέπουν το παχουλό λευκό πρόσωπο του αγαπημένου παιδιού να εμφανίζεται τόσο συχνά για λόγους προπαγάνδας».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com