Ουκρανικός πόλεμος: Ρώσοι υψώνουν λευκή σημαία και παραδίδονται σε Ουκρανούς στρατιώτες

Μεγάλος αριθμός ρωσικών στρατιωτικών οχημάτων, από άρματα μάχης μέχρι φορτηγά, αλλά και πυρομαχικά έχουν πέσει στα χέρια των ουκρανικών δυνάμεων.

by Times Newsroom

Ένα βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει ότι οι Ρώσοι στρατιώτες στα μέτωπα της ανατολικής και νότιας Ουκρανίας δεν βιώνουν και τις καλύτερες μέρες, ενώ από την άλλη δείχνει την προέλαση των Ουκρανών.

Το συγκεκριμένο βίντεο των ουκρανικών δυνάμεων στα νότια, στην περιοχή της Χερσώναςδείχνουν Ρώσους  μέσα σε τεθωρακισμένο όχημα τύπου BMP-2 να υψώνουν λευκή σημαία. Βγαίνουν από το όχημα και πέφτουν με το πρόσωπο στο έδαφος.

Αμέσως οι Ουκρανοί, που είναι ακροβολισμένοι και έτοιμοι να αντιδράσουν αν χρειαστεί, τους κάνουν σωματικό έλεγχο και τους συλλαμβάνουν ενώ παίρνουν στην κατοχή τους το όχημα.

Μεγάλος αριθμός ρωσικών στρατιωτικών οχημάτων, από άρματα μάχης μέχρι φορτηγά, αλλά και πυρομαχικά έχουν πέσει στα χέρια των ουκρανικών δυνάμεων.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com