Ουκρανοί, χωρίς όπλα, σταματούν ρωσική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή

Παρά το γεγονός ότι ένας Ρώσος στρατιώτης ρίχνει προειδοποιητικές βολές στον αέρα δεν τρομάζουν.

by Times Newsroom

Άοπλοι, αλλά οργισμένοι, τουλάχιστον 30 Ουκρανοί αντιμετωπίζουν μια ρωσική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή, που αποτελείται από τουλάχιστον έξι οχήματα, στη Μελιτόπολη, στα νότια της χώρας, ανακόπτοντας την προέλασή της.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί εδώ και λίγει ώρα, δείχνει τους Ουκρανούς να μην τους φοβίζει ούτε το γεγονός ότι ένας Ρώσος στρατιώτης ρίχνει προειδοποιητικές βολές στον αέρα. Αντίθετα φωνάζουν «εισβολείς, δολοφόνοι».

Εμφανίζονται απτόητοι μπροστά στο πολυβόλο, αλλά και τον Ρώσο στρατιώτη που βγαίνει από το όχημα που ηγείται του κονβόι και απειλεί να τους πυροβολήσει.

https://www.instagram.com/tv/CakYJ2mjA–/

Ομως υπάρχει και ένα δεύτερο βίντεο που δείχνει μια άλλη ομάδα ατρόμητων Ουκρανών στην περιοχή του Kupiansk (κοντά στο Χάρκοβο) να πηδούν πάνω σε ένα ρωσικό στρατιωτικό όχημα, ανεμίζοντας τη σημαία της Ουκρανίας, ενώ ένας άνδρας να προσπαθεί να σπάσει το παρμπρίζ.

Το θηριώδες όχημα φαίνεται να σπρώχνει το πλήθος και να επιταχύνει, απομακρυνόμενο από τους εξαγριωμένους διαδηλωτές.

https://www.instagram.com/p/CajhOlUMkBJ/

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com