Ουκρανός στρατηγός: Έρχεται πραξικόπημα για την ανατροπή του Πούτιν στη Ρωσία

«Ο πόλεμος θα τελειώσει μέχρι το τέλος του έτους»

by Times Newsroom

Ο Ουκρανός υποστράτηγος Kyrylo Budanov δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο πόλεμος της χώρας του με τη Ρωσία θα τελειώσει μέχρι το τέλος του έτους.

«Το κρίσιμο σημείο θα είναι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου», δήλωσε σε συνέντευξη στο Sky News. «Οι περισσότερες από τις πολεμικές ενέργειες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους».

«Ως αποτέλεσμα, θα ανανεώσουμε την ουκρανική εξουσία σε όλα τα εδάφη μας που έχουμε χάσει, συμπεριλαμβανομένου του Ντονμπάς και της Κριμαίας», πρόσθεσε.

Τα σχόλια σηματοδοτούν την πιο λεπτομερή πρόβλεψη για το τέλος του πολέμου από υψηλόβαθμο Ουκρανό αξιωματούχο έως σήμερα.

Ο Budanov ο οποίος υπηρετεί ως επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας, δήλωσε επίσης ότι στη Ρωσία έρχεται πραξικόπημα για την ανατροπή του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Είπε ότι η ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία «θα οδηγήσει τελικά στην αλλαγή της ηγεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή