Π. Χρηστίδης για μεταναστευτικό: Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψαν ένα ευρωπαϊκό ζήτημα σε εθνική τραγωδία

by Times Newsroom 1

«Αδιανόητους» χαρακτήρισε τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο μεταναστευτικό ζήτημα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 o κ. Χρηστίδης σημείωσε πως ενώ η Ν.Δ. «ήρθε με όρους απόλυτης ετοιμότητας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, έταξε αποσυμφόρηση, και αντί για αποσυμφόρηση κάνει τώρα επίταξη».

«Παίρνει τους πολίτες από το ένα μέρος του νησιού και τους πηγαίνει σε άλλο μέρος του νησιού λες και θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, ενώ γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι τα νησιά μας να αναπνεύσουν. Να φύγουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που στοιβάζονται εκεί σε αποθήκες ψυχών και να έρθουν στην Αθήνα και σε άλλα μέρη της χώρας» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «όσο παραμένουν εκεί το πρόβλημα δεν λύνεται».

«Πόσους θα βάλουν στα κλειστά κέντρα; Μιλάμε για 40.000 ανθρώπους στα νησιά του Βορείου Αιγαίου» πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης και εκτίμησε ότι σε τρεις – τέσσερις μήνες η κυβέρνηση θα αλλάξει ξανά το σχέδιο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος – όπως είπε – «δημιούργησε την Ειδομένη και τη Μόρια».

«Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό-μεταναστευτικό είναι για κλάματα. Δεν υπάρχει στρατηγική πολιτική από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν δικαιούται δια να ομιλεί. Δεν πρέπει να μιλούν. Αυτοί άφησαν την κατάσταση αυτή. Και η Ν.Δ. δεν δικαιούται να λέει ότι δεν ήξερε» είπε και κατηγόρησε τα δύο κόμματα ότι «μετέτρεψαν ένα ευρωπαϊκό ζήτημα σε εθνική τραγωδία».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή