Π. Θεοδωρικάκος-ΔΕΘ: Διαδηλώσεις μπορούν να γίνουν με ήρεμο τρόπο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Ελληνική Αστυνομία.

by Times Newsroom 1

Τηλεδιάσκεψη με φορείς της Θεσσαλονίκης ενόψει ΔΕΘ είχε το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος. Συμμετείχαν ο υφυπουργός Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου κι ο προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης.

O υπουργός χαρακτήρισε τα εγκαίνια της ΔΕΘ ως «αναμφίβολα μία σπουδαία ευκαιρία για μία δυναμική επανεκκίνηση, για μία δυναμική επιστροφή της Θεσσαλονίκης στην οικονομική και στην κοινωνική ζωή του τόπου και στη διεθνή παρουσία της ίδιας της πόλης και της χώρας. Είναι μια ευκαιρία ν’ αυξηθεί η εμπορική κίνηση, ο τζίρος των καταστημάτων, των εταιρειών».

Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τους συνομιλητές του να δημιουργήσουν ένα αρραγές μέτωπο λογικής, που θα στείλει ισχυρό μήνυμα: «Διαδηλώσεις μπορούν να γίνουν με ήρεμο τρόπο και χωρίς αντιπαραθέσεις. Η σημερινή τηλεδιάσκεψη στέλνει το μήνυμα ότι πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην τήρηση της τάξης, της κοινωνικής ηρεμίας και της κοινωνικής γαλήνης και ιδιαίτερα στην προστασία της ζωής, της υγείας των πολιτών, καθώς είμαστε σε συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού και της προστασίας της περιουσίας των ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη, των εμπόρων και των μαγαζιών τους».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Ελληνική Αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή