Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής – «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ»

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 - Διαδραστική τηλεδιάσκεψη

by Times Newsroom

Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/82721345489   Meeting ID: 827 2134 5489

Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής διοργανώνει διαδραστική τηλεδιάσκεψη με θέμα ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ.

Οι ΦτΦ έχουν προβάλλει το πολύπλευρο θέμα της διατροφής και έχουν συμμετάσχει σε Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές εκστρατείες όπως “Save Bees and Farmers”,  “Stop Glyphosate ECI”, τη σήμανση Nutriscore της Ε.Ε, την Κοινωνική Αγροτική Πολιτική (χρειάζεται κοινωνικές προϋποθέσεις), την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων και τους ΓΤΟ, τη Βιολογική Γεωργία και την Αγροοικολογία, τον 1ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης για τη μηδενική φτώχεια, τη διατροφή και την κλιματική αλλαγή, από το χωράφι στο πιάτο κ.λπ.

Η τηλεδιάσκεψη θα είναι διαδραστική με την έννοια ότι οι ομιλητές θα παρουσιάσουν εν συντομία το θέμα τους και στη συνέχεια θα δοθεί ο λόγος και τοποθετήσεις στους συμμετέχοντες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι επιθυμούν θα τους χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Συμμετέχουν:

·       Καίτη Μυλωνά: Κτηνίατρος – ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, Farmanews

·       Γιώργος Μπάλιας: Αναπλ. Καθηγητής – Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

·       Θεόδωρος Βασιλόπουλος: Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών/ ΠΕΝΑ

·       Συντονισμός: Κώστας Φωτεινάκης Πρόεδρος των ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή