Παγώνη για Τσιτσιπά: «Οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα»

by Times Newsroom 1

Ο καθένας ασχολείται με το λειτούργημά του, ήταν το μήνυμα της Ματίνας Παγώνη, αναφερόμενη στις πρόσφατες δηλώσεις του Τσιτσιπά.

ΗΜατίνα Παγώνη τοποθετήθηκε για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έκανε πριν λίγες ημέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ανέφερε την άποψή του για το ζήτημα των εμβολίων κατά του Covid-19.

«Ο Στέφανος είναι ένα νέο άτομο, ένας άριστος τενίστας, τον θαυμάζουμε όλοι, τον χειροκροτούμε, περιμένουμε να μας φέρνει νίκες και πιστεύω ότι με αυτό θα ασχοληθεί. Και εμείς λοιπόν, οι υπόλοιποι που ασχολούμαστε με την ιατρική και την επιστημονική ιατρική κοινότητα, θα ενημερώσουμε τον κόσμο, γιατί πρέπει να κάνει το εμβόλιο, ποιες είναι οι μελέτες που υπάρχουν και πως θα προχωρήσουμε», δήλωσε η λοιμωξιολόγος στο Open.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το κατά πόσο ισχύει το επιχείρημα περί δυνατού ανοσοποιητικού, απάντησε: «Την ιατρική θα την πούνε οι γιατροί, οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα».

«Ξεχωρίζουμε ο καθένας, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Ξεχωρίζουμε ο καθένας ποιο είναι το επάγγελμά του, ποιο είναι το λειτούργημά του και σταματάμε μέχρι εκεί», τόνισε η κ. Παγώνη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή