Παναγιωτόπουλος για Μπογιόπουλο: Αρκετό αίμα χύθηκε στον εμφύλιο, ας αφήσουμε πίσω όσα μας δίχασαν

Ο υπουργός σημείωσε ότι για τη δίωξη των αποστράτων κατά του δημοσιογράφου θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη

by Times Newsroom 1

Αρκετό δηλητήριο έχει χυθεί και αρκετό μίσος έχει στάξει. Να αφήσουμε πίσω αυτά που μας δίχασαν στο παρελθόν» ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στο Κοινοβούλιο με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση με θέμα: «Να σταματήσει η δίωξη σε βάρος του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου». Κατά τον βουλευτή, ο γνωστός δημοσιογράφος είναι εναγόμενος από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) για όσα ανέφερε σε ραδιοφωνική εκπομπή και άρθρο του, σχετικά με τις «ανιστόρητες αντικομουνιστικές φιέστες της Ένωσης στον Γράμμο και το Βίτσι».

Απαντώντας ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Αρκετό δηλητήριο χύθηκε, αρκετό μίσος έσταξε, αρκετό αίμα έρευσε από εκείνες τις εποχές στη χώρα μας. Καλό είναι να βρούμε τη δύναμη να ρίξουμε τους τόνους, και από τη θέση ευθύνης που κατέχει ο καθένας να πάμε παρακάτω. Όσον αφορά τη διαφορά με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού, ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της. Εμπιστευόμαστε την ανεξαρτησία της ελληνικής Δικαιοσύνης να αποφανθεί κατά πόσο θίχτηκε η υπόληψη, η τιμή και η προσωπικότητα κάποιου από κάτι που ελέχθη δημοσίως».

Ο κ. Παπαναστάσης από την πλευρά του επέμεινε ότι ο δημοσιογράφος ανέδειξε το γεγονός ότι «τις φασιστοφιέστες τις τιμούν με την παρουσία τους όλα τα επιφανή κόπρανα του απόπατου της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, δηλαδή ενώσεις βασιλοφρόνων, διάφορα φασιστοειδή, νοσταλγοί των ναζί και των συνεργατών τους». Αυτό δεν αξίζει στους δεκάδες χιλιάδες των αποστράτων του στρατού ξηράς, οι οποίοι δεν υιοθετούν αυτές τις γελοιότητες».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή