Παναγιωτόπουλος για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας: Τα στελέχη της φυλάσσουν ουράνιες «Θερμοπύλες»

«Οι ουρανοί είναι δικοί μας» τονίζει ο Κωνσταντίνος Φλώρος

by Times Newsroom 1

Η ανάρτηση του υπ. Εθνικής Αμυνας για τη σημερινή εορτή του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, η ικανότητα και η αποτελεσματικότητα της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν και είναι αδιαμφισβήτητη. Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, για τη σημερινή εορτή του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

«Καθημερινά», υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο υπουργός, «τα στελέχη της αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό τους φυλάσσοντας ουράνιες “Θερμοπύλες”, γνωρίζοντας καλά ότι η ύπαρξη και η ευημερία του Έθνους στηρίζεται και στη δική τους αποτελεσματική επίτευξη της αποστολής. Χρόνια πολλά».

Εξάλλου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και κυριαρχεί στους ελληνικούς ουρανούς, με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ φύλακα στα φτερά της».

«Δεν λησμονεί αυτούς που θυσιάστηκαν! Τιμά το Προσωπικό της που υπηρετεί με σθένος και αυταπάρνηση την πατρίδα! Οι ουρανοί είναι δικοί μας! Χρόνια Πολλά στην Πολεμική Αεροπορία μας!» προσθέτει στην ανάρτησή του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή