Παναγιωτόπουλος: Οι Έλληνες που ζουν στις ΗΠΑ είναι η γέφυρα που ενώνει τα δημοκρατικά μας έθνη

Η ανάρτηση με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον

by Times Newsroom

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι οι Έλληνες που μένουν στις ΗΠΑ αποτελούν την γέφυρα που ενώνει την Ελλάδα με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον, σημείωσε ότι «οι Έλληνες που ζουν και δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ αποτελούν τη γέφυρα που ενώνει τα δημοκρατικά έθνη μας».

Παράλληλα, τόνισε ότι «είχαμε την τιμή να συμμετάσχουμε στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Ελληνοαμερικανούς βουλευτές και τις ελληνοαμερικανικές οργανώσεις στο Καπιτώλιο».

Επίσης, την ανάρτηση του υπουργού συνοδεύει πλήθος φωτογραφιών όπου ανάμεσα στους παρευρισκόμενους περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης και ο αντισμήναρχος της USAF Τζέικ Σωτηριάδης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή