Πάνω από 3 τόνοι σκουπιδιών βγήκαν από ποτάμι στα Τρίκαλα – Κάποιοι είχαν πετάξει ένα μηχανάκι

by Times Newsroom 1

Λάστιχα, δίχτυα ψαρέματος, σωλήνες και μουσαμάδες μεταξύ των ευρημάτων

Πόσους τόνους σκουπίδια μπορεί να χωράει ένα ποτάμι; Στα Τρίκαλα καταρρίφθηκε κάθε ρεκόρ καθώς κατά τον καθαρισμό που έγινε το Σάββατο στον Αγιαμονιώτη οι εθελοντές έβγαλαν 3 τόνους σκουπίδια, μεταξύ αυτών και ένα μηχανάκι.

Όπως μεταδίδει το trikalavoice.gr πρόκειται για θρυλικό chally, τα οποία είχαν καταφτάσει στα Τρίκαλα από γνωστό έμπορο μέσω Ιαπωνίας και είχαν κατακλύσει την πόλη. Κι όμως κάποιος το πέταξε στο ποτάμι.

Μεταξύ των πολλών άλλων βρέθηκαν πλαστικά μπουκάλια γάλακτος, όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr, λάστιχα οχημάτων, δίχτυα ψαρέματος, τμήματα πλαστικών σωλήνων διαφόρων μεγεθών και ειδών, λινάτσες, μουσαμάδες κ.α.

Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να προσπαθεί να διαφυλάσσει, προστατεύει και αναδεικνύει τον φυσικό πλούτο της πόλης και των ποτάμιων συστημάτων της, με έργα που ξεκινούν άμεσα και με πρωτοβουλίες που σύντομα θα ανακοινωθούν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή