Panorama International ARTS Festival 2022. Η γιορτή των Καλλιτεχνών στην Αθήνα

Το φετινό πρόγραμμα που υπογράφει το Writers Capital International Foundation, και το οποίο είναι αφιερωμένο στη διάδοση των ανθρωπιστικών αξιών μέσω της Τέχνης, PIAF 2022, έχει θέμα τον Πόλεμο και την Ειρήνη.

by Times Newsroom

Μια λαμπερή γιορτή θα δούμε στην Αθήνα με Καλλιτέχνες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που θα γιορτάσουν το Panorama International ARTS Festival 2022. Κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι ανθρώπινες αξίες και πώς εκφράζονται μέσα από την τέχνη. Θέμα αυτή τη φορά ο πόλεμος και η Ειρήνη. Πρόκειται για τη γιορτή των καλλιτεχνών στην Αθήνα από τις 12 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, του Writers Capital International Foundation. Εκατοντάδες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στο εν λόγω φεστιβάλ στη διαδικτυακή του μορφή. Θα πραγματοποιηθούν επίσης Εκδηλώσεις με Ομιλίες και βραδιά ποίησης μέσα από τη δημιουργική έκφραση.

Το φετινό πρόγραμμα που υπογράφει το Writers Capital International Foundation, και το οποίο είναι αφιερωμένο στη διάδοση των ανθρωπιστικών αξιών μέσω της Τέχνης, PIAF 2022, έχει θέμα τον Πόλεμο και την Ειρήνη.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και την Κύπρο θα παρουσιάσουν τα έργα τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο Εκθεσιακό Κέντρο Ηλιούπολης. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και του Ομίλου για την UNESCO TΛEE. Συνδιοργανώνεται με την PELT Hellas και την Writers International Edition, ενώ υποστηρίζεται από τον όμιλο Hellenic Media Group, το Μουσείο Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης, την Ολυμπιάδα για το Νερό, το Emeis.gr , και τoν εκπαιδευτικό Όμιλο Academy Centres.

Τα Διεθνή Φεστιβάλ Τεχνών και Λογοτεχνίας Panorama διοργανώνονται παγκοσμίως με στόχο την προώθηση των ανθρωπιστικών αξιών μέσω της δημιουργικής έκφρασης. Ενώ το θέμα του φεστιβάλ τεχνών 2021 ήταν «Σταματήστε τη σκληρότητα προς τα ζώα», στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης καταστροφής στον κόσμο, το θέμα «Πόλεμος & Ειρήνη» θεωρήθηκε ως κατάλληλο θέμα για το 2022. Εκατοντάδες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στα εν λόγω φεστιβάλ.

Μιλώντας για την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Writers Capital International Foundation Preeth Nambiar χαιρέτισε την μοναδικότητα των έργων και την αφοσίωση των καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Κύπρο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Οι μνημειώδεις συνεισφορές τους στην ανθρωπότητα θα παραμείνουν εδώ, ρίχνοντας το φως της αγάπης και της λογικής για πάντα, πρόσθεσε.

Η Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία, Γενική Γραμματέας του Οργανισμού, συνεχάρη τους συμμετέχοντες για την παγκόσμια αναγνώρισή τους με τα αξιόλογα έργα τέχνης τους τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο.

Το Writers Capital Foundation είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός, μη πολιτικός και μη θρησκευτικός λογοτεχνικός οργανισμός που απευθύνεται σε συγγραφείς και δημιουργούς σε όλο τον κόσμο. Εκατοντάδες ποιητές και συγγραφείς συμμετείχαν στο βραβευμένο με παγκόσμιο ρεκόρ Panorama International Literature Festival (PILF) τον Ιανουάριο του 2022 με θέμα «Το Ουράνιο Κενό», που είχε σκοπό να προωθήσει την αξία της παγκόσμιας αδελφότητας. Η τέταρτη σεζόν του Διεθνούς Φεστιβάλ Λογοτεχνίας Πανόραμα PILF 2023 θα ανακοινωθεί σύντομα τον Οκτώβριο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com