Παπαδημητρίου: «Θα έγραφα για τη Eurovision μόνο αν με κλειδώνατε κάπου»!

by Times Newsroom

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου μίλησε στη σημερινή (02/01) εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι», και αποκάλυψε αν θα έγραφε ποτέ τραγούδι για τη Eurovision αλλά και την Ελένη Φουρέιρα.

Συγκεκριμένα, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ και επικεφαλής της γνωμοδοτικής επιτροπής για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2020, ανέφερε:

«Θα μπορούσε ενδεχομένως, κάποια στιγμή… Αν το δω ότι έτσι και αλλιώς θα πεθάνω, δηλαδή αν με κλείσετε κάπου και μου πείτε “αν δεν γράψεις, δεν βγαίνεις”, θα έγραφα».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κάποιο τραγούδι του να ερμηνευτεί από την Ελένη Φουρέιρα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου απάντησε:

«Να γράψω εγώ τραγούδι και θέλετε να είναι και με τη Φουρέιρα; Πόσα δίνετε; Αν με κλειδώσετε και με μαστιγώνετε, μπορεί να βγω μ’ ένα αριστούργημα, το οποίο εσείς θα το δώσετε όπου θέλετε».

Tέλος, ο συνθέτης αναφέρθηκε στα talent shows αλλά και στο μουσικό είδος που κυριαρχεί σε ό,τι ονομάζεται ως «μπουζούκια».

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

πηγή: ogaegreece.com

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή