Παπανδρέου: Η αντίδραση της ΝΔ για την συνάντηση με τον Τσίπρα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ μετά την διάψευση Παπανδρέου για την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

by Times Newsroom

Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου για την διάψευση των δημοσιευμάτων που αναφερόντουσαν σε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία λέει πως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για την συγκρότηση κυβέρνησης.

Ακόμη, η ΝΔ στην ανακοίνωση της, ασκεί κριτική στις περιόδους διακυβέρνησης του κ. Παπανδρέου και κ. Τσίπρα, λέγοντας «Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης».

Όλη η ανακοίνωση της ΝΔ για την συνάντηση Τσίπρα – Παπανδρέου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο κ. Παπανδρέου με την ανάρτησή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για τη συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων».

Σε αντίθεση με τα σενάρια που εξυφαίνονται σε μυστικούς δείπνους- ξεχνώντας τα «Πινοσέτ» και «Ολανδρέου»- ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά τι συνέβη όταν το τιμόνι της χώρας κρατούσαν ο κ.Τσίπρας και ο κ.Παπανδρέου.

Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν.»

Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου

Από το Γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν»

Τι έλεγαν τα δημοσιεύματα

Κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συνάντηση στην οικία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με θέμα την συζήτηση για τον σχηματισμό κυβέρνησης μειοψηφίας. Μάλιστα αναφερόταν ότι ο κ. Παπανδρέου θα πρότεινε τον κ. Τσίπρα για πρωθυπουργό.

Σε ένα άλλο δημοσίευμα έκανε λόγο ότι το γεύμα δεν έγινε στην οικία του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά στο σπίτι ενός δημοσιογράφου. Το σχόλιο δε σε αυτό το δημοσίευμα ήταν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο πολιτικοί και ότι φάγανε μαζί.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή