Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Παναγιώτης Κόνσουλας – Αιχμές για «ομάδες» στο κόμμα

Κατείχε τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής

by Times Newsroom

Παραιτήθηκε από τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανατολικής Αττικής ο Παναγιώτης Κόνσουλας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Κόνσουλας ανέφερε, μάλιστα, ότι παραιτήθηκε και από μέλος του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανάρτηση του κ. Κόνσουλα, πέρα από ευχές για να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ ένα κόμμα «με μεγάλη απήχηση στην κοινωνία», περιέχει και σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας του.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως εύχεται ολόψυχα «σε κάθε ένα από τα στελέχη, τις φίλες και τους φίλους με τους οποίους πορευθήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, καλή δύναμη στους δύσκολους αγώνες που έχουν μπροστά τους, το επόμενο διάστημα, ώστε να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ένα κόμμα με μεγάλη απήχηση στην κοινωνία, χωρίς ‘ομάδες’ και ‘ημέτερους’, το οποίο θα αγκαλιάζει ισότιμα όλα τα στελέχη και τα μέλη του και πάνω απ’ όλα, τους πολίτες και τον ελληνικό λαό».

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Κόνσουλα

Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου, τόσο από την αιρετή θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανατολικής Αττικής, όσο και την ιδιότητα του μέλους του κόμματος.

Εύχομαι ολόψυχα σε κάθε ένα από τα στελέχη, τις φίλες και τους φίλους με τους οποίους πορευθήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, καλή δύναμη στους δύσκολους αγώνες που έχουν μπροστά τους, το επόμενο διάστημα, ώστε να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ένα κόμμα με μεγάλη απήχηση στην κοινωνία, χωρίς “ομάδες” και “ημέτερους”, το οποίο θα αγκαλιάζει ισότιμα όλα τα στελέχη και τα μέλη του και πάνω απ’ όλα, τους πολίτες και τον ελληνικό λαό.

Τέλος, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όσες και όσους με στήριξαν σε κάθε πολιτικό μου εγχείρημα, μέχρι σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή