Παραιτήθηκε ο Μπόρις Τζόνσον: «Eίμαι λυπημένος που αφήνω την καλύτερη δουλειά του κόσμου»

Σκοπεύει να παραμείνει στη θέση του μόνο μέχρι να επιλεγεί ο νέος πρωθυπουργός.

by Times Newsroom

Μιλώντας μπροστά από την πρωθυπουργική οικία στο νο. 10 της οδού Ντάουνινγκ Στριτ στο Λονδίνο, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του από την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος.

«Είναι φανερό ότι πρέπει να εκλεγεί νέος ηγέτης και νέος Πρωθυπουργός. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας προτίμησε το 2019. Θα είμαι εδώ μέχρι να ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες. Είμαι υπερήφανος για τα κατορθώματα αυτής της κυβέρνησης καθώς είχαμε πολλές προκλήσεις όπως το brexit, την πανδημία, και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Θα εξακολουθούμε φυσικά να στηρίζουμε τους Ουκρανούς στον δίκαιο αγώνα τους. Φυσικά ευχαριστώ και τους Βρετανούς πολίτες για την τιμή που μου έκαναν να είμαι Πρωθυπουργός τους. Ταξίδεψα σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να προοδεύει. Είμαι στενοχωρημένος που αφήνω την καλύτερη δουλειά του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com