Παραιτήθηκε ο βουλευτής ΝΔ Θέμης Χειμάρας

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας.

by Times Newsroom

Θέμης Χειμάρας: Η επιστολή παραίτησης

“Στις εκλογές του 2019, οι πολίτες της Φθιώτιδας μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν Βουλευτή, για να εργαστώ για τον τόπο μου, να υπηρετήσω την χώρα μουκαι να ενισχύσω την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που υπηρετώ από μικρό παιδί, για την δημιουργία μιας ισχυρής Ελλάδας.

Το ασυμβίβαστο που αναδείχθηκετις τελευταίες ημέρες, σε σχέση με την επιχειρηματική μου δραστηριότητακαι παράτο γεγονόςότιαπότα στοιχεία που έχω προσκομίσει δεν προκύπτειαύξηση των πωλήσεων κατά την διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, εγείρει ζητήματα.

Αναγνωρίζοντας πως μια ακούσια παράλειψή μου, έγινε η αιτία για να φέρω σε δύσκολη θέση το κόμμα που υπηρετώκαιτους ανθρώπους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί και δηλώνω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα, παραδίδοντας την έδρα στη Νέα Δημοκρατία, όπως οφείλω.

Δεν θα επέτρεπα ποτέ, ένα τέτοιο ζήτημα που με αφορά, να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, προκειμένου να πληγούν οι αρχές, οι αξίες και τα ιδεώδη, που με πίστη υπηρετεί η Κυβέρνησή της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνηκαι ζητώ συγνώμη από όσους άθελά μου στενοχώρησα.

Δηλώνω ότι παραμένω στην πρώτη γραμμή της μάχης με την Νέα Δημοκρατία, δίπλα στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την Ελλάδα πουμας αξίζει, για μια Φθιώτιδα ισχυρή”

Τη θέση του στην ΚΟ τη ΝΔ λαμβάνει η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, πρώτη επιλαχούσα στον νομό Φθιώτιδας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χειμάρας επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι η εταιρεία του έπαιρνε δουλειές από το δημόσιο, αλλά διέψευσε τα ποσά που ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα της Documento και χθες με δήλωση του, την οποία διένειμε και κεντρικά η ΝΔ, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποχώρησης του από την εταιρεία, με τη μεταβίβαση των μεριδίων στους εργαζόμενους και συνεργάτες του.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com