Παραλήρημα και συκοφαντίες άνευ προηγουμένου από τον Τσελίκ: «Η Ελλάδα και ο Άσαντ σκοτώνουν παιδιά στη Μεσόγειο»

Στο... σόου που έδωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν αναφέρθηκε και στη «Γαλάζια Πατρίδα»

by Times Newsroom

Ο Ομέρ Τσελίκ προέβη για ακόμη μία φορά σε ένα παραλήρημα άνευ προηγουμένου και με συκοφαντίες κατά της Ελλάδας, με αφορμή τις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από την τουρκική αντιπολίτευση.

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας είπε ότι η Ελλάδα μαζί με την Συρία «σκοτώνουν παιδιά στη Μεσόγειο» και πως η χώρα του δεν μπορεί «να παραδώσει τους πρόσφυγες στους δολοφόνους», σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

«Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους πεθαίνουν παιδιά στη Μεσόγειο: ο ένας είναι η διοίκηση του Άσαντ και ο άλλος η Ελλάδα, που βυθίζει τις βάρκες στις οποίες είναι τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «δεν μπορούμε να παραδώσουμε τους πρόσφυγες στους δολοφόνους», απαντώντας στην εγχώρια κριτική για τους αριθμούς των μεταναστών στην Τουρκία.

Παράλληλα, μίλησε για την «Γαλάζια Πατρίδα» και τα δικαιώματα της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο κατηγορώντας την αντιπολίτευση πως δήλωσε ότι «η αναζήτηση της γαλάζιας πατρίδας είναι μαξιμαλιστική συμπεριφορά».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή