Παραλήρημα Μπαχτσελί για τους Έλληνες: «Σταματήστε γιατί θα πάθετε χειρότερα από το 1922»

Νέες προκλητικές δηλώσεις από Τούρκους αξιωματούχους

by Times Newsroom

Αν δεν συνέλθετε το τίμημα που θα πληρώσει η Ελλάδα θα είναι πολύ βαρύτερο από όσα έγιναν στις 30 Αυγούστου 1922 και μπορεί να εκδηλωθεί ως αναπόφευκτο γεγονός της ζωής και της ιστορίας, αναφέρει μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Η προκλητική ρητορική των Τούρκων συνεχίζεται, αυτή τη φορά μέσα από δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/8) ο Μπαχτσελί, αναφερόμενος στην τούρκικη προβοκάτσια με τους S-300.

Ακριβό τμήμα θα πληρώσουν – Θα εκδηλωθεί αναπόφευκτο γεγονός

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο ίδιος ανέφερε ότι το συγκεκριμένο γεγονός είναι μια εχθρική αντιμετώπιση και προχωρημένη προβοκάτσια, ενώ τόνισε ότι επιθυμία του είναι η σημερινή ελληνική κυβέρνηση να συνέλθει άμεσα και να σταματήσει να κυνηγάει την τρέλα, ειδάλλως το τίμημα που θα πληρώσει η Ελλάδα θα είναι πολύ βαρύτερο από όσα έγιναν στις 30 Αυγούστου 19222 και μπορεί να εκδηλωθεί ως αναπόφευκτο γεγονός της ζωής και της ιστορίας.

Τουρκικά ΜΜΕ: «Να ενεργοποιήσουμε κι εμείς τους S-400»

Παράλληλα, την προβοκάτσια που επιχείρησε να στήσει η Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας με τους S-300 σχολιάζει σήμερα ο τουρκικός τύπος, ενώ Τούρκοι αναλυτές δυναμιτίζουν το κλίμα σημειώνοντας ότι το επόμενο βήμα της Αθήνας θα είναι η εκτόξευση πυραύλων. 

O ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, μετά την καταγγελία του τουρκικού υπουργείου Άμυνας ότι οι πύραυλοι S-300 που είναι εγκατεστημένοι στην Κρήτη «κλείδωσαν» με τα ραντάρ τους τουρκικά F-16 που πραγματοποιούσαν «εκπαιδευτική πτήση» στην περιοχή της Ρόδου και την απάντηση της Αθήνας ότι πρόκειται για προβοκάτσια, τα τουρκικά ΜΜΕ κρατούν ψηλά το θέμα απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της Ελλάδας.

Μάλιστα, η Hurriyet στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι «αποκαλύφθηκε το ψέμα για τους S-300» σημειώνοντας ότι η Ελλάδα τους έχει ενεργοποιημένους και παρενόχλησε και πάλι τα τουρκικά μαχητικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com