Παραλήρημα Τσαβούσογλου για την επίσκεψη Δένδια στο Καζακστάν: «Όπου κι αν πάμε, τρέχει από πίσω»

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι ο Νίκος Δένδιας, τον ακολουθεί όπου κι αν πάει αναφερόμενος στο ταξίδι του Έλληνα ομολόγου του στο Καζακστάν.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με πληροφορίες της τουρκικής ιστοσελίδας iha.com.tr, o Tούρκος ΥΠΕΞ έκανε την εν λόγω δήλωση μιλώντας για τον Οργανισμό Τουρκογενών Κρατών και την πρόσκληση για συμμετοχή του ψευδοκράτους της Κύπρου σε αυτόν.

«Ο τουρκικός κόσμος είναι πλέον μια νέα γεωπολιτική πραγματικότητα. Όλος ο κόσμος άρχισε να δίνει προσοχή εκεί, δηλαδή στον τουρκικό κόσμο, στην Τουρκία, στο Αζερμπαϊτζάν και στην Κεντρική Ασία. Σήμερα και ο Νίκος Δένδιας πήγε εκεί (σ.σ. ο Έλληνας ΥΠΕΞ πραγματοποιεί επίσκεψη στο Καζακστάν) […] Κάνει κάποια ταξίδια. Όπου κι αν πάμε, φυσικά τρέχει από πίσω. Να είναι καλά. Ο Νίκος Δένδιας είναι παλιός μου φίλος. Και φυσικά, είναι προβληματισμένοι».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com