Παραλήρημα Τσελίκ για Μητσοτάκη – Δένδια: «Δεν θα μπορούν να προσγειωθούν, αλλά θα κάνουν βόλτες στον αέρα»

Προκλητικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο του κόμματος του Ερντογάν

by Times Newsroom

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, σε νέες τους προκλητικές δηλώσεις αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Δένδια.

«Ο Δένδιας πήγε στη Βεγγάζη κλείνοντας τα ραντάρ του αεροπλάνου, κάνοντας το αεροπλάνο αόρατο με το μυαλό τους, παραβιάζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα του λιβυκού κράτους. Mπορεί να είναι ένας τέτοιος υπουργός Εξωτερικών; Μπορεί η διπλωματία ενός κράτους να εκπροσωπείται με τέτοιες ανοησίες;», είπε αρχικά ο Τσελίκ.

«Αυτή δεν είναι η εξωτερική πολιτική ενός κράτους. Αυτή είναι μια εξωτερική πολιτική τσαντιριού. Η πολιτική τους είναι εντελώς κατά της Τουρκίας και κατά του Ερντογάν. Η γλώσσα που χρησιμοποιούν δεν είναι σε καμία περίπτωση σεβαστή. Όταν συναντιόμαστε με τους Ευρωπαίους συνομιλητές μας, όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι το κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης και ένας μπελάς για την Ευρώπη», είπε στη συνέχεια.

Ολοκληρώνοντας το παραλήρημά του ο Τσελίκ, ανέφερε: «Μπορώ να πω ότι θα κάνουμε τέτοια βήματα που ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας δεν θα μπορέσουν να προσγειωθούν παρά θα κάνουν βόλτες στον αέρα».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com